Arbejdsrum
Indstillinger for jeres navnefelt
Her styrer du arbejdsrummets navn, kriterier, samarbejde, efternavne og testfraser. Ændringer synkroniseres sikkert i baggrunden, når arbejdsrummet er tilknyttet din konto.
Gem og del
Flyt dit lokale navnefelt sikkert online
På en ny enhed henter vi automatisk dit online navnefelt. Lokale navne uden en online grundversion kræver stadig en forhåndsvisning, før de kan gemmes.
Samarbejd
Invitér andre til jeres navnefelt
Et delt arbejdsrum samler jeres vurderinger. Hver person beholder sine egne kommentarer, indtil I vælger at dele dem.
Sikkerhedskopi
Eksportér eller importér dit navnefelt
Brug dette til at flytte et lokalt navnefelt manuelt. Online synkronisering er stadig den normale vej, når du er logget ind.